Cosmetische behandelingen

De professionals van tandartspraktijk Dentakor staat ook voor toepassingen en behandelingen op het gebied van esthetische mondzorg voor u klaar. Zoals voor het deskundig plaatsen van veneers/facings of voor het professioneel bleken of lichter maken van uw tanden.

Uw tanden laten bleken

Uw tanden verkleuren naarmate u ouder wordt. Met het regelmatig nuttigen van sommige producten zal het verkleuringsproces zich versnellen. Denkt u hierbij aan de consumptie van tabak, thee en rode wijn.
Maar ook sommige medicijnen kunnen als bijwerking tandverkleuring veroorzaken. En wanneer een zenuw afsterft, zal dit ook gepaard gaan met het donkerder worden van tanden.
En sommige mensen hebben nu eenmaal wittere tanden als de ander.
Wat de oorzaak ook is, tandartspraktijk Dentakor helpt u graag weer die stralende glimlach op uw gezicht te toveren.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Tanden lichter maken of bleken

U kunt zelf thuis uw tanden bleken of u laat ons uw tanden bleken.

  1. Uw tanden thuis bleken.
    Wij kunnen u helpen om zelf uw tanden thuis te bleken. Met bleekproducten die uitsluitend bij professionele erkende tandheelkundige specialisten te verkrijgen zijn. Zoals bij ons. Wij voorzien u van deskundig advies en instructies hoe u de bleekgel dient te gebruiken.
    Wel zult u voordat u begint met de behandeling eerst een professionele reiniging van uw gebit moeten ondergaan. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat alle oppervlakkige verontreinigingen zijn verwijderd en dat uw tandvlees in goede conditie verkeert voordat u met de bleekbehandeling begint.

Bleken van dode tanden

Als u een verkleurde dode tand heeft, kunnen wij deze weer witter maken. In de achterzijde van de dode tand maken wij een gaatje en brengen wij vervolgens een met bleekmiddel doordrenkt watje in samen met een tijdelijke vulling. Deze blijft vijf dagen in uw tand zitten alvorens deze verwijderd wordt. Als dan het gewenste resultaat nog niet helemaal is bereikt, kan deze handeling nog een keer worden uitgevoerd.

Als u vragen heeft over het bleken van uw tanden, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer hierover en wat de voor- en nadelen zijn van het laten bleken van uw tanden.

https://tandartsheerlen.com/wp-content/uploads/2020/02/img-service-1.png

Veneers of facings

Als u tanden lichte schade bevatten, lossen wij dit graag voor u op door middel van het plaatsen van een facing.
Een facing is een klein schildje van composiet of porselein die over uw tand wordt geplaatst. Zo worden afgebroken stukjes van uw tanden bedekt. Maar facings worden ook gebruikt om spleetjes tussen de tanden of tandverkleuringen te verhullen.
Ook worden facings gebruikt om scheefstaande tanden te maskeren.

Dentakor is deskundig op het gebied van het plaatsen van facings. Neem contact met ons op als u een facing wilt laten plaatsen of als u hier vragen over heeft.

Contactinformatie

Adres: Akerstraat 162, 6417 BR Heerlen, ­NL

Tel045 57 11 632

E-mail: info@dentakor.com

https://tandartsheerlen.com/wp-content/uploads/2020/09/tandarts-heerlen-logo.png
Werktijden
bt_bb_section_top_section_coverage_image