Tandarts

Heerlen

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn tandartspraktijk Dentakor. Ons team bestaat uit acht professionals en deskundigen op het gebied van tandheelkunde, wetende twee tandartsen, drie preventieassistentes, één tandartsassistente en twee balieassistentes.

Met onze jarenlange expertise en onze voortdurende ambitie om u net dat beetje meer te geven, biedt ons team u zowel een professionele als een warme tandartspraktijk. Bij tandartspraktijk Dentakor staan wij voor al uw tandheelkundige zorgvragen voor u klaar.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Onze praktijk in Heerlen

Onze moderne praktijk vindt u in Heerlen te Limburg. Tandartspraktijk Dentakor bevindt zich in een innovatieve en lichtrijke omgeving. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een balieassistente, die u een warm ontvangst geeft en u naar onze wachtruimte zal begeleiden.

A. KOROLEVA | Tandarts & Merkhouder

A. KOROLEVA | Tandarts & Merkhouder

Tandartspraktijk Dentakor, open en toegankelijk

Wij willen benadrukken dat wij bij tandartspraktijk Dentakor voor al uw vragen open staan.

Wij geven u alle ruimte om uw vragen en wensen aan ons door te geven. Zowel voor als na de behandeling. Bij tandartspraktijk Dentakor houden wij niet van haastwerk en geven wij de voorkeur aan een persoonlijke behandeling. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij ons.

https://tandartsheerlen.com/wp-content/uploads/2020/10/dentakor-tandartspraktijk-spreekkamer.jpg

Voor al uw vragen

  • Bent u bang voor een onderdeel van de ingreep?
  • Heeft u vragen omtrent bepaalde procedures?
  • Wilt u weten hoe u uw mondhygiëne zo optimaal mogelijk houdt?

Welke vragen u ook heeft, het team van tandartspraktijk Dentakor beantwoordt ze graag voor u. Wij willen benadrukken dat wij geen enkele vraag raar vinden en dat wij het juist erg belangrijk vinden dat u zich bij ons open kan stellen voor al uw zorgen en vragen. Ook geven wij u alle vrijheid om uw wensen, suggesties en opmerkingen aan ons kenbaar te maken.

 

Dentakor is er voor iedereen

Ons team staat klaar voor jong en oud. Ook vrouwen in het begin of een vergevorderd stadium van hun zwangerschap kunnen rekenen op onze deskundigheid. Als er sprake is van zwangerschap, dient daar met sommige tandheelkundige behandelingen rekening mee te worden gehouden. Zo wordt bijvoorbeeld een professionele tandreiniging aangeraden wanneer u zwanger bent. Voelt u zich daarom vrij om ons aan te spreken wanneer u een kinderwens heeft. Ons deskundig team is op de hoogte van wat wel en niet kan tijdens uw zwangerschap. Desalniettemin raden wij u te allen tijde aan om ook contact op te nemen met uw gynaecoloog of verloskundige voor aanvang van een afspraak met ons. Bij tandartspraktijk Dentakor bevinden zowel u als uw kind zich in veilige handen.

Maakt u daarom vandaag nog een afspraak. Samen staan we sterk om uw gebit mooi en gezond te houden.

Kwaliteitsnormen bij Dentakor. Net dat beetje meer

Om de kwaliteit van onze behandelingen te waarborgen, heeft tandartspraktijk Dentakor meerdere richtlijnen en protocollen opgesteld. Hieronder vindt u een overzicht van onze werkwijze om u de beste tandheelkundige zorg te kunnen garanderen.

  • Continu bijscholing. Zowel onze tandartsen als ons administratief personeel worden continu bijgeschoold op de allerlaatste en nieuwste ontwikkelingen binnen de tandheelkundige zorg.
  • Zelfreflectie. Wij vinden het ontzettend belangrijk om onszelf voortdurend te verbeteren. Daarom stellen wij ons nooit zomaar tevreden en durven wij kritisch naar onszelf te kijken. Wij leren graag bij en daarom verbreden wij onze horizon wanneer die mogelijkheid zich voordoet.
  • Investeren in de nieuwste technieken en apparatuur. De medische wereld ontwikkelt zich elke dag en dat is voor de tandheelkundige zorg niet anders. Tandartspraktijk Dentakor volgt alle ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde op de voet. Daarom investeren wij altijd in de allernieuwste en kwalitatief hoogstaande apparatuur. Zo investeren wij namelijk weer in het leveren van de beste zorg voor uw gebit.
  • Onze maatregelen conform desinfectie, sterilisatie, hygiëne en veiligheidsnormen. Wij hebben de protocollen ten behoeve van hygiëne en sterilisatie van onze apparatuur, alsmede de veiligheidsvoorschriften hoog in het vaandel staan. Wij zien hier uitermate grondig op toe en tandartspraktijk Dentakor zal altijd blijven investeren in de meest professionele desinfectie- en reinigingsapparatuur.
  • Aanscherping binnen ons team. Een ketting is zo sterk als zijn zwakste schakel. Daarom zijn wij als team voortdurend bezig onszelf te verbeteren. Wij helpen en stimuleren elkaar binnen ons team om nog beter te worden waar wij goed in zijn. Namelijk om u de beste tandheelkundige zorg te verlenen.
  • De glimlach op uw gezicht. Ons voornaamste doel is u die stralende glimlach te bezorgen. Daarom verliezen wij nooit uit het oog dat al onze protocollen en voorschriften daartoe moeten leiden. Om dat te bereiken bieden wij u de beste service en proberen wij uw tandartsbezoek zo comfortabel mogelijk te maken.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Alles wat nodig is voor uw gebit

Wij zien het als onze verantwoordelijk om u te voorzien van de beste behandeling van uw gebit. Vrijwel alle behandelingen binnen de tandheelkunde verrichten wij onafhankelijk uit. Maar mocht het in specifieke gevallen nodig zijn om onze krachten te bundelen met collega specialisten, dan doen wij dat graag. Want wij stellen uw gebit voorop. Het behandelplan wat wij opstellen, wordt in nauw overleg met u bepaald. Daarbij houden wij niet alleen rekening met de ernst van de zorgvraag, maar ook met uw wensen.

Afspraak maken of informatie nodig?

Wilt u een afspraak maken of wilt u graag informatie over één van onze behandelingen? Onze praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot en met 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 12:30 en 13:30 tot 17:30. U kunt ons ook bereiken via e-mail of via het online contactformulier.

Contactinformatie

Adres: Akerstraat 162, 6417 BR Heerlen, ­NL

Tel045 57 11 632

E-mail: info@dentakor.com

https://tandartsheerlen.com/wp-content/uploads/2020/09/tandarts-heerlen-logo.png
Werktijden
bt_bb_section_top_section_coverage_image