Hypnose

Bij Dentakor bieden wij ook de mogelijkheid van behandelingen onder hypnose aan. Hierbij hoeft u zich geen zorgen te maken over hocus pocus toestanden. Binnen de medische wetenschap is hypnose een algemeen aanvaarde medische toepassing. In de tandheelkunde is hypnose bedoeld om spanningen aanzienlijk te verminderen. Een hypnosebehandeling komt ook goed van pas bij mensen die neigen naar kokhalsreflexen gedurende een tandheelkundige behandeling.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Niet voor iedereen geschikt

Hypnose behandelingen zijn echter niet voor iedereen geschikt. Laat u daarom vooraf goed informeren of u wel of niet in aanmerking komt voor een behandeling onder hypnose. Zo worden mensen met psychische klachten of een achtergrond in de psychiatrie afgeraden een hypnosebehandeling te ondergaan.

Hoe verloopt een hypnose behandeling
Wij gaan met u in gesprek over bepaalde plaatsen en ervaringen die u als zeer prettig ervaart. In die ontspannen gemoedstoestand zult u vervolgens de behandeling ondergaan.
De hypnosebehandeling is niets meer dan uw staat van bewustzijn te veranderen naar ontspannenheid en u aangenaam voelen terwijl u in de tandartsstoel verblijft. Neemt u vooral contact met ons op als u meer informatie wenst te verkrijgen over hypnosebehandelingen.

https://tandartsheerlen.com/wp-content/uploads/2020/01/featured_image_shop.jpg

Hypnosebehandeling tegen kokhalsreflexen
Als u last heeft van kokhalzen terwijl de tandarts in uw mond bezig is met de behandeling, kan dat ertoe leiden dat u geen afspraken meer maakt bij de tandarts. En dat is nergens voor nodig. Bij tandartspraktijk Dentakor hebben wij niet alleen ervaring met het behandelen van mensen met kokhalsproblematiek, wij zijn er ook nog eens in gespecialiseerd.

Een bewezen effectief middel tegen kokhalsreflexen is om u te laten behandelen onder hypnose.
Neemt u daarom vooral contact met ons op als uw neiging tot kokhalzen u belemmert een afspraak met de tandarts te maken. Wij begrijpen uw probleem niet alleen, wij bieden u ook graag een oplossing hiervoor aan. Wij werken met verschillende alternatieven en de professionals van tandartspraktijk Dentakor voorzien u graag van een deskundig advies.

Contactinformatie

Adres: Akerstraat 162, 6417 BR Heerlen, ­NL

Tel045 57 11 632

E-mail: info@dentakor.com

https://tandartsheerlen.com/wp-content/uploads/2020/09/tandarts-heerlen-logo.png
Werktijden
bt_bb_section_top_section_coverage_image